Vlingo

Vlingo (S60 5th) 1.3.32762

Bestuur je Symbian met je stem

Met Vlingo geef je gesproken commando's aan jouw Symbian toestel. Zijn de toetsen te klein of heb je moeite met typen? Gebruik dan gewoon lekker je stem. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Werkt eenvoudig
  • Veel commando's

TEGEN

  • Je moet duidelijk spreken
Meer

Goed
7

Met Vlingo geef je gesproken commando's aan jouw Symbian toestel. Zijn de toetsen te klein of heb je moeite met typen? Gebruik dan gewoon lekker je stem.

Door 1 keer op het scherm (of de knop) te drukken start de opname van Vlingo. Spreek in wat je telefoon moet doen en druk daarna nogmaals op je touch screen. Het programma zal nu de opdracht uitvoeren. Zo verstuur je sms-jes of zelfs hele e-mails. Je begint met de naam van de ontvanger, dan het type bericht en ten slotte dicteer je jouw verhaal. Ook een zoekopdracht in Google voer je voortaan gesproken uit.

Je moet wel duidelijk praten om Vlingo goed te laten werken. Het gebeurt regelmatig dat het programma de opdracht incorrect (of helemaal niet) uitvoert. Dit is lastig uiteraard, wanneer je net een ellenlange e-mail hebt gedicteerd.

Vlingo is een handige applicatie waarmee je allerlei stemgestuurde opdrachten geeft aan je Symbian toestel. Mits je duidelijk genoeg spreekt, hoef je voortaan nooit meer te typen.

Vlingo

Download

Vlingo (S60 5th) 1.3.32762